Tyrenet zonder marketingmanager

De landelijke verkooporganisatie van merkonafhankelijke en zelfstandige banden- en velgengrossiers Tyrenet zit vanaf 19 september zonder marketingmanager. Christel van Rens vertrekt na ruim 3,5 jaar naar een internationale producent voor bouwoplossingen, die Van Rens nog kent uit haar werkverleden.

De werkzaamheden van de vertrekkende manager worden tijdelijk overgenomen door Jolanda van Wouw, gesteund door Gerard Vos en Joost Krowinkel. Krowinkel is sinds juli de nieuwste aanwinst in het team van Tyrenet. Voor de vrijgekomen functie is het bedrijf nog op zoek naar een nieuwe collega.

“Sinds mijn aanstelling in januari 2008 heb ik veel geleerd van de groei die Tyrenet als organisatie heeft doorgemaakt en het conceptmatige denken dat daarbij komt kijken. Ook heb ik altijd met veel plezier meegewerkt aan het continue proces van structurering en strategiebepaling”, aldus Christel van Rens.

Helemaal verdwijnen uit de automotivebranche zal ze niet. Sinds 2010 heeft Van Rens een eigen bedrijf genaamd Synsenc, waarmee ze samen met haar partner (technische) bedrijven begeleidt bij certificeringstrajecten en hen adviseert op het gebied van marketing en communicatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.