Van Altena voorzitter Bovag Verhuurbedrijven

Tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven is Cees van Altena benoemd tot voorzitter. Hij volgt Leo van Beukering op, die na elf jaar afscheid neemt van het bestuur. Van Altena is directeur van het bedrijf Runner Truck Lease & Rental en al jaren actief in de branche.

Van Altena: “Eigenlijk heb ik maar één missie: de betrokkenheid van de leden bij Bovag vergroten. Daarnaast denk ik dat er nog een slag te maken is als het gaat om de samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bovag. Die is goed, maar kan volgens mij nog beter.”

Volgens Van Altena was zijn voorganger een geweldige en zeer actieve voorzitter voor de afdeling. “Hij heeft in de afgelopen jaren enkele hervormingen uitgevoerd waar we nog jaren op kunnen voortborduren. Wat dat betreft kom ik in een gespreid bedje. Het is dus een uitdaging om Leo op te volgen, maar ik heb er zin in.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.