Van den Ban schenkt 1.250 euro

Van den Ban Autobanden (VDB) heeft zondag 19 juni 1.250 euro gedoneerd aan stichting Pink Ribbon. Namens het bandenbedrijf hebben vijf vrouwen meegedaan aan de vijf kilometer lange Adidas Ladiesrun in Rotterdam.

De VDB-ladies zijn gesponsord door Novex, het huismerk van VDB en sinds kort tevens sponsor van Tim Coronel. Onder andere het personeel van Van den Ban heeft de afgelopen maanden het bedrag bij elkaar gespaard.
Alle vijf de loopsters zijn (ruim) binnen de gestelde tijd van 45 minuten gefinisht. Het VDB-team is als zevende geëindigd in het algemeen klassement van de 43 deelnemende bedrijventeams.

Ook de Steering Ladies hebben onlangs geld ingezameld (10.000 euro) voor Pink Ribbon, een actieve groep vrouwelijke managers die in de autobranche werken en die worden ondersteund door Automotive Insiders.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.