Van der Sluijs neemt Den Dolder over

Autobedrijf Van der Sluijs uit Driebergen heeft Bosch Car Service Den Dolder overgenomen. De drie personeelsleden gaan eveneens mee. Met de overname wil Van der Sluijs zijn rayon vergroten.

Volgens directeur Jaco Knoop is juist nu het moment aangebroken om aan schaalvergroting te denken. “De markt toont tekenen van herstel. We merken dat bij ons autobedrijf ook. Andere bedrijven komen weer onder druk te staan waardoor het aanbod groot is en juist de prijzen wat lager. We sluiten dan ook een andere overname niet uit in de nabije toekomst.”

Vooralsnog moet Knoop eerst de beide autobedrijven op elkaar afstemmen. Zo heeft Den Dolder Bosch Car Service als werkplaatsformule en Van der Sluijs AD. “We zijn nu aan het uitzoeken wat het beste concept is dat bij ons past. Daar zal op korte termijn duidelijkheid in komen.” Den Dolder zal zich blijven specialiseren in reparatie en onderhoud, maar Knoop overweegt om hier in de toekomst verkoopactiviteiten te gaan ontplooien. Van der Sluijs telt zeven werknemers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *