Verzekering met Bovag-garantie van Autotrust

Autotrust komt met een garantieverzekering die qua dekking bijna helemaal overeenkomt met de garantievoorwaarden van Bovag. De verzekeraar geeft hiermee haar klanten die Bovag-lid zijn de kans om een garantie volgens de Bovag-normen af te nemen en het risico volledig te verzekeren. Autotrust is niet gelieerd aan de Bovag.

“Door de toenemende rol van het internet, merken we dat de vraag naar verzekerde garanties sterk groeit”, zegt Gerben van Dam, directeur van Autotrust. “Veel van deze garanties dekken echter een beperkt aantal onderdelen en betalen bovendien lage vergoedingen uit”. Collega Jan Kuyvenhoven: “Wij bieden het autobedrijf daarom de keuze uit verschillende voorwaarden en looptijden, zodat het autobedrijf altijd precies die garantie kan geven die de klant wil.”
Met de nieuwe garantiedekking introduceert Autotrust ook een nieuw systeem waarmee autobedrijven meteen garanties online kunnen afsluiten.

In april dit jaar kwam Autotrust nog in het nieuws met de uitspraak dat niet de Duitsers de betrouwbaarste Europese auto bouwen maar de Fransen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.