Voorzichtig optimisme bij start Equipvak

Onder het toeziend oog van exposanten en organisatie is dinsdag om 11.00 uur de nieuwe vakbeurs Equipvak geopend. Officieus, want de bezoekers konden pas vanaf 12.00 uur terecht, het officiële openingstijdstip.

Bij de organisatie en deelnemers heerste tevredenheid over de aankleding van de standruimtes en de algehele uitstraling. Onzekerheid was er uiteraard, zo kort na aanvang, over de toestroom vanuit de markt. Pas later vandaag en de komende dagen zal blijken in hoeverre de beurs aanslaat bij de eindgebruikers.

Het beurscomplex in Vijfhuizen wordt gekenmerkt door een open uitstraling, met stands waarin zichtbaar veel energie is gestoken. Arian van den Berg, voorzitter van de beurscommissie, sprak dan ook bij de opening vol lof over de aankleding. “We zijn trots op wat er door de leden is neergezet.” Aan Equipvak doen ruim 45 exposanten mee op het gebied van equipment, carwash en tools. De beurs is dagelijks tot 22.00 uur open.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.