Weer ‘gratis’ winterbanden bij Hema

Kwikfit en Hema gaan opnieuw de samenwerking aan voor een winterbandenactie. De eerste 5.000 klanten die voor 10 november 2014 een all risk (casco) of beperkt casco Hema Autoverzekering afsluiten, ontvangen een gratis set Fulda winterbanden bij Kwikfit.

Tijdens de winterbandenactie van Kwikfit en Hema van januari 2014, werden voor de eerste keer in Nederland 5.000 gratis sets winterbanden weggegeven. Arjan van der Meer, marketingdirecteur bij Kwikfit: “Het belang van winterbanden lijkt meer en meer te worden ingezien. In september kwam opnieuw uit de Anwb Winterbandentest dat winterbanden onverslaanbaar zijn. Zomer- én vierseizoenenbanden komen in de winter niet in de buurt van de prestaties van een winterband. Inmiddels is één op de drie Nederlandse automobilisten overtuigd van het belang en rijdt ’s winters op winterbanden. Onze winterbandenactie met Hema is een uitgelezen kans voor de 65 procent van de Nederlandse automobilisten die nog niet op winterbanden rijdt of waarvan de winterbanden versleten zijn.”

Naast vier gratis Fulda winterbanden ontvangen actiedeelnemers ook exclusieve korting op de opslag van zomerbanden en/of velgen en het uitlijnen van de auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.