Westfalia bij Viba

Trekhakenfabrikant Westfalia wil de Nederlandse markt nadrukkelijker gaan bewerken, vooral via de automaterialengrossiers. Daarom is de Duitse fabrikant een samenwerking, nog niet exclusief, aangegaan met Viba uit Zoetermeer.

“Het gamma van Westfalia sluit mooi aan op onze huidige productrange en is ook kwalitatief een mooie aanvulling. Het is echt een OE-merk wat je bijvoorbeeld ook terug kan vinden bij de kabelsets. De aansluitingen en de lengte van de kabels zijn volledig op OE niveau en verzekeren de werkplaatsmedewerkers van een foutloze montage”, zegt business unit manager Johan van der Zwan van Viba.

Het Westfalia trekhakenassortiment bestaat uit vaste, afneembare en wegdraaibare trekhaken. “Op termijn is de bedoeling dat we het exclusief krijgen. Momenteel is er nog een enkele aanbieder, maar die zijn vooral consumentgericht. Westfalia en wij gaan echter uitsluitend via de grossiers leveren.”

Overigens is Viba Automotive sinds september vorig jaar niet alleen distributeur maar ook importeur van Autoglym. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.