bekeken: 559 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Altac Coating: focus ook op techniek

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 7 februari 2020, 13:52

Leestijd: 1 minuut

Altac Coating Group, leverancier van paint- en non-paintproducten en equipment voor de carrosseriesector, verbreedt zijn strategie. Voortaan is die ook gericht op technische ondersteuning.

In zijn rol van technisch servicebedrijf wil Altac twee hoofdwegen bewandelen: enerzijds veilig repareren conform de normen van de autofabrikant, anderzijds jongeren enthousiasmeren voor het technischer wordende autoschadeherstelvak. In beide gevallen ligt de focus op rendement, efficiëntie en veiligheid voor klant en berijder.

Altac zegt dat de snelle technologische ontwikkeling van de autotechniek verregaande consequenties heeft voor schadeherstelbedrijven. Om die reden hanteert het bedrijf de volgende speerpunten:

  • Altac Academy, volgt innovaties in de markt en ontwikkelt trainingen (milieu, arbo, werkplaatsuitrusting, spuittechnieken, ADAS en equipment). Een mobiele brigade ondersteunt klanten op locatie bij een specialistische of complexe klus
  • Altac Intelligence, bewaakt bedrijfsprocessen en materiaalverbruik. Hiervoor is een app met verbruiksmonitor ontwikkeld.
  • Altac 123 Profit, richt zich op bedrijfsprocessen bij de klant: pakketoptimalisatie, procesmonitoring en magazijnbeheer.
  • Altac Innovations, ontwikkelt tools om efficiënter en kostenbesparend te werken (automatisering, nieuwe producten, slimmer inrichten van de werkplaats).

Altac Coating Group is gevestigd in Drachten en Aalsmeer en maakt deel uit van Altac Holding. Andere onderdelen van Altac Holding zijn Service Group Holland, Equipment Group Holland, Tools Group Holland, Blok Filters en YEC.

Tags: , , ,

Fintyre-dochter vraagt uitstel…‘Denk in ecosystemen!’
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties