bekeken: 960 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Ames Auto Casa beste Seat-dealer NL

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 28 januari 2019, 10:25

Leestijd: 1 minuut

Seat heeft Ames Auto Casa in Dordrecht uitgeroepen tot beste dealer van het merk in Nederland. Het bedrijf kreeg de onderscheiding uit handen van Maarten Janssen, directeur van Seat Nederland.

De importeur looft de prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid, sales en aftersales. Ames Auto Casa won de award ook al in 2015. Leen de Koning en Kees Peels, de beide directieleden, zeggen een goede verkoopprestatie te combineren met hoge klantentevredenheid. “Dat is in onze branche een cruciale factor.”

Voor de toekenning toetste de importeur al zijn dealers gedurende een jaar op een groot aantal criteria. Daarbij speelt niet alleen het aantal verkochte auto’s, onderdelen en accessoires een rol, maar gaat het ook om zaken als klanttevredenheid over sales en aftersales, marketing, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. Bij de uitreiking viel Autobedrijf Thur in de prijzen als beste Seat SUV-dealer van 2018.

Tags: , , , , , ,

Column Barry Hegeman: Stroom…Online automerk Lynk & Co…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties