bekeken: 1150 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Ames Skoda-dealer van het Jaar 2019

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 18 februari 2019, 09:08

Leestijd: < 1 minuut

Ames Autobedrijf is door Skoda Nederland uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2019. Het bedrijf uit Dordrecht verwierf zes jaar het merkdealerschap en heeft daarnaast servicecentra in Dordrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Volgens Tjeerd Tuitel, directeur van Skoda Nederland, scoort Auto Ames hoog op alle disciplines van een dealerbedrijf. “De hele organisatie is doordrongen van het belang van gastheerschap en doet veel aan opleiding. Bovendien streeft Ames Autobedrijf duurzame mobiliteit na, onder meer in samenwerking met de gemeente Dordrecht.”

Prijzenregen

Autobedrijf Korterink uit Zwolle en Autobedrijf Rijnwoud uit Rotterdam legden beslag op de tweede, respectievelijk derde plaats. Daarbij won Autobedrijf Korterink ook de Publieksprijs, met de hoogste tevredenheid van klanten over Sales en Service. De Aanmoedigingsprijs gaat dit jaar naar Van Tilburg-Bastianen in Breda. Deze award kent de importeur jaarlijks toe aan een dealer waarin het vertrouwen bestaat dat hij de komende jaren nog veel progressie kan maken.

Criteria

De prestatie van alle Skoda-dealers in Nederland wordt gemeten over de twaalf voorafgaande maanden. Naast kwantitatieve gelden ook kwalitatieve doelen, zowel voor de showroom als de werkplaats. De uitkomsten van tevredenheidsonderzoeken onder rijders van het merk wegen zwaar mee in de einduitslag. Daarnaast meet de importeur zaken als klantloyaliteit in de werkplaats en de verkoopprestatie van nieuwe auto’s.

Tags: , , , , , ,

Stern onderhandelt met ALD…PGA Nederland voortaan Emil…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties