fbpx
bekeken: 1259 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

API-grossiers collectief lid RAI Aftermarket

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 8 april 2019, 09:14

Leestijd: < 1 minuut

Doyen Auto Nederland en de 35 onafhankelijke grossiers van het API-netwerk worden collectief lid van RAI Aftermarket. Dat maakten ze bekend tijdens de API-conventie, afgelopen weekeinde in Zwolle.

Directeur Marcel Streppel van Doyen Auto Nederland ziet meerdere redenen om het lidmaatschap te omarmen als groep. Zo acht hij het van belang om de uitstraling van het API-netwerk een kwalitatieve update te geven. Het lidmaatschap zal daar volgens hem bij helpen. Daarnaast willen de API-grossiers bijdragen aan versterking van RAI Aftermarket als representant van de onafhankelijke aftermarket. Niet in de laatste plaats in Brussel, waar RAI Aftermarket, Bovag en anderen politieke strijd voeren. De inzet is om met name voor het universele autobedrijf toegang te krijgen tot voertuigdata, nodig om een optimale serviceprestatie te leveren.

Continue groei

Op de API-conventie werd ook besloten dat het API-netwerk meer zichtbaar gaat worden in de markt. Nu wordt nog vaak vanuit een underdog positie geopereerd. Maar de afgelopen jaren hebben de leden, ondanks de schaalvergroting in de aftermarket, een continue groei weten te realiseren.

Marcel Streppel en Jeroen van de Braak (RAI Aftermarket) bekrachtigen de samenwerking.

Tags: , , , , , ,

Oprichter Servicebook komt met…Universeel opnieuw groter…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties