fbpx
bekeken: 1485 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Apk-herinnering app James Helpt

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 13 april 2017, 17:42

Leestijd: < 1 minuut

De sinds november vorig jaar actieve app ‘James helpt’ bevat nu ook een herinnering aan de komende apk. Ook krijgt de automobilist gemeld dat er een terugroepactie is en hulp bij een brandend dashboardlampje.

James Helpt is een digitale vraagbaak met experts die vragen over de auto beantwoorden. Ook kan de app zelf offertes opvragen, doorverwijzen naar het beste onderhoudsbedrijf of naar de beste banden- glas- of schadespecialist in de buurt. Daarnaast wordt de onderhoudshistorie bijgehouden.

APK-datum

Om automobilisten te helpen met onderhoud stuurt de app nu ook een bericht om ze te herinneren aan de apk-datum. Indien gewenst kan ook direct een keuringsafspraak gemaakt worden bij een garage in de buurt. Een andere nieuwe functie is de recall-waarschuwing. Ook het waarom van de terugroepactie en de mogelijke gevolgen worden vermeld. Ten slotte kan de gebruiker voortaan de betekenis van een lampje opzoeken en advies krijgen wat te doen. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kan direct een chat gestart worden met de helpdesk.

Op 25 april vindt bij Automotive Insiders een themamiddag over de apk II plaats. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Tags: , ,

Private leaserijder kiest…‘Het was spontane…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties