bekeken: 1212 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,77)

App Cargarantie voor schadeaangifte

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 januari 2017, 15:36

Leestijd: < 1 minuut

Partners van Cargarantie kunnen sinds januari met een specifieke claimapp schades melden via hun tablet of smartphone. De mogelijkheid om dat meteen bij diagnose te doen zou het proces sneller en flexibeler maken. De app is beschikbaar in alle Europese landen waar de garantiespecialist actief is.

Tablets zijn binnen autobedrijven in opmars, handig als ze zijn wanneer voertuigen arriveren voor onderhoud of reparatie. Dat is dan ook de voornaamste toepassing van de nieuwe app. De gebruiker kan de schade bij inspectie van het voertuig onmiddellijk registreren en melden. Cargarantie zegt in principe niet meer dan een paar minuten nodig te hebben om online schadeaangiftes te verwerken. Daardoor krijgt de dealer al feedback over het schadegeval nog voor de klant het autobedrijf weer verlaat. Autobedrijven die niet met tablets werken kunnen dar doen met de smartphone.

De app is ontwikkeld voor de besturingssystemen Android en iOS. Met een QR-code krijgt de servicemedewerker rechtstreeks toegang tot de contractgegevens van het voertuig. Daarna kan hij de schade aangeven en de reeds opgeslagen of aangegeven schades op het scherm oproepen. Nieuwe schadegevallen melden gebeurt volgens Cargarantie in een handomdraai. Een geoefend gebruiker zou nauwelijks twee minuten nodig hebben voor de aangifte.

Tags: , ,

Van Klink: 'bijtellingsfetisj…Touwtrekken om tender…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties