bekeken: 648 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

ARN doet PST-fabriek Tiel over aan ESA

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 maart 2020, 12:21

Leestijd: < 1 minuut

ARN en HKS Scrap Metals zijn overeengekomen dat de fabriek in Tiel die de post-shredder-techniek (PST) toepast bij het recyclen van autowrakken in eigendom komt van ESA, de moedermaatschappij van HKS Scrap Metals. Hiertoe is een samenwerkingsovereenkomst getekend met afspraken over de vereiste autorecyclingprestatie voor de komende tien jaar.

In de fabriek in Tiel wordt shredderafval verwerkt, met als doel om uiteindelijk 95 procent van het materiaal van een ingezamelde auto te kunnen recyclen. “Het was al bij oprichting de intentie om de fabriek op enig moment over te dragen aan de markt”, zegt Ingrid Niessing, algemeen directeur ARN Holding.

Toekomstbestendig

“Inmiddels is de markt er klaar voor. Met de overdracht van de PST-fabriek aan HKS weten we dat de PST-fabriek in professionele handen komt en kan ARN zich verder richten op de rol van ketenregisseur in autorecycling. Daarmee draagt deze stap bij aan toekomstbestendige autorecycling.”

Sturen op onderhoud? Wen er…Krukaslager NTN-SNR vermindert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties