fbpx
bekeken: 1202 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

ASN Almere wordt Experience Center

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 juni 2020, 12:48

Leestijd: < 1 minuut

ASN Autoschade Almere is door de overkoepelende franchiseorganisatie gecertificeerd als Experience Center. Het gaat fungeren als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.

In totaal opent de groep dit jaar drie van deze centers. Aan de hand van opgedane kennis en ervaring gaan ze andere ASN-vestigingen adviseren. Aanleiding is de technologische ontwikkeling van auto’s en toenemende complexiteit om schades te herstellen. De proeftuin moet voldoende kennis en ervaring opleveren om deze auto’s ook in de toekomst goed, efficiënt en volgens de OEM-normen te kunnen herstellen. Daarbij gaat het met name om ADAS en de kalibratie ervan.

Reparatiemethoden

Ook gaat het Experience Center middels onderzoek en opleidingen de ASN-medewerkers leren werken met nieuwe reparatiemethoden volgens de voorschriften van de autofabrikant. Onderzocht wordt hoe bestaande methodieken veiliger, efficiënter en sneller kunnen gebeuren, met minimaal materiaalverbruik en slimmere procedures. Reductie van fijnstoffen bij reparatie en verduurzaming van processen in de werkplaats staan eveneens op het programma. ASN Autoschade Almere is het tweede Experience Center binnen de groep. Eerder ging Vermaire in Haarlem van start. Later dit jaar opent een derde locatie.

Foto (v.l.n.r.): Peter Hubregtse (directeur ASN Groep), Paul Vuijst (vestigingsmanager ASN Autoschade Almere) en Barbie van der Neut (receptioniste ASN Autoschade Almere).

Ravaglioli 4502L…Leasewinkel: loonstrook tonen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties