fbpx
bekeken: 671 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ASN Autoschade Schonewille wordt Experience Center

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 4 september 2020, 09:26

Leestijd: < 1 minuut

De vestiging van ASN Autoschade Schonewille in Deurne is door franchisegever ASN Groep gecertificeerd als ASN Experience Center. De vestiging fungeert daarmee als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.

ASN Autoschade Deurne is het derde Experience Center van ASN Autoschade in Nederland, naast ASN Autoschade Vermaire in Haarlem en ASN Autoschade Almere.

Technologische ontwikkelingen

Aanleiding voor het ASN Experience Center is de technologische ontwikkeling van auto’s en de toenemende complexiteit om schades te herstellen. Met de proeftuin wil ASN Groep voldoende kennis en ervaring opdoen om deze auto’s ook in de toekomst goed, efficiënt en volgens de OEM-normen te kunnen herstellen.

Onderzoek en opleidingen

Naast de complexer wordende autotechniek houdt het ASN Experience Center zich bezig met onderzoek en opleidingen die ASN-medewerkers leren werken met de nieuwe reparatiemethoden volgens de voorschriften van de autofabrikant. Onderzocht wordt hoe schadereparaties veiliger, efficiënter en sneller kunnen worden uitgevoerd met minimaal materiaalverbruik en slimmere procedures. Daarnaast wordt onderzocht hoe bij de reparatie minder fijnstoffen vrijkomen en hoe de processen in de werkplaats kunnen worden verduurzaamd.

Gerald van Honk vertelde in nummer 7 van jaargang 2018 van Aftersales Magazine uitgebreid over zijn bedrijf.

Apk-volume flink toegenomenPSA en Total samen in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties