bekeken: 488 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

ASN Autoschade Vermaire eerste Experience Center

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 19 februari 2020, 14:55

Leestijd: 1 minuut

Schadeherstelketen ASN heeft ASN Autoschade Vermaire als eerste gecertificeerd als ASN Autoschade Experience Center. Vermaire dient als zodanig als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.

Eigenaar Dennis Petrus (foto rechts): “ASN heeft ons als eerste gevraagd om een Experience Center te starten, omdat wij toch redelijk vooruitstrevend zijn en vooroplopen bij het implementeren van nieuwe technieken. Er zit nog een tweede Experience Center aan te komen, maar ik weet niet precies welk bedrijf dat is.”

Uitgangspunt voor het nieuwe Experience Center blijven de reparatievoorschriften van de fabrikant. Dennis Petrus: “Hier kunnen we ervaring opdoen met nieuwe technieken, nieuwe equipment of nieuwe producten op de markt, of producten die in het buitenland al wel op de markt zijn, maar in Nederland nog niet. Ook willen kijken hoe nieuwe technieken zijn in te passen in het dagelijkse reparatieproces, of dat er echt een aparte werkplek voor moet worden ingericht.”

Diagnosehal

ASN Vermaire bouwt speciaal voor het Experience Center een nieuwe hal. Dennis Petrus: “Het startschot is al wel gegeven en we zijn in ons reguliere bedrijf ook al bezig met het uittesten van nieuwe producten en technieken. Het doel van die nieuwe hal is dat we daar nieuwe technieken en nieuwe equipment ook beter kunnen presenteren aan andere ASN-leden. Het wordt een soort diagnosehal waar we alle elektrische en technische schades aanpakken.”

Investering

Het opzetten van het Experience Center vraagt de nodige investeringen, onder meer voor de bouw van de nieuwe hal, maar ook voor de aanschaf van equipment. Die kosten worden voor het grootste deel door Vermaire zelf gedragen. Dennis Petrus: “We doen dat wel in samenspraak met ASN en onze leveranciers, maar je mag ervan uitgaan dat het grootste deel van die investeringen door onszelf gedragen worden.”

Op de foto Dennis Petrus (rechts) naast mede-eigenaar Ferdi Petrus, die een foto vasthoudt van Ron Vermaire, oprichter van ASN Autoschade Vermaire.

Helft EV-rijders bezorgd over…Omzet VDL Nedcar 2019 daalt 15…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties