fbpx
bekeken: 890 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Athlon biedt gratis online verkeerstraining

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 1 oktober 2019, 12:17

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij Athlon biedt iedereen in Nederland gratis toegang tot een online verkeerstraining op zijn platform e-Driver.

Met het gratis beschikbaar stellen van de online trainingsmodule wil Athlon zijn verantwoordelijkheid nemen en de verkeersveiligheid bevorderen. Marchel Koops, directeur Athlon Nederland: “Het aantal verkeersongelukken is de laatste tijd toegenomen. In 2018 vielen er zelfs bijna 700 doden in het verkeer, het hoogste aantal sinds 2010. Een verklaring hiervoor is dat we in het verkeer steeds meer worden afgeleid door onder andere het gebruik van smartphones. Ook is er op de Nederlandse wegen steeds meer drukte, dus afleiding. Gezien de stijging in het aantal verkeersdoden, is het belangrijk om de bewustwording rond verkeersveiligheid te vergroten. We vinden dit niet alleen belangrijk voor ons eigen klanten en personeel, maar voor iedereen in Nederland.”

Effect

Athlon heeft becijferd dat regelmatig gebruik van e-Driver leidt tot gemiddeld 15 procent minder ongevallen. Het gemiddeld aantal bekeuringen per gebruiker per jaar daalt van 2 naar 1,34. Alexander Heijkamp, CSR director: “Het is mooi om te zien dat de tool daadwerkelijk effect heeft op het rijgedrag van gebruikers. Het is niet alleen prettig in de portemonnee van deze bestuurders, maar het maakt de weg ook veiliger. Nog een bijkomend voordeel: de Athlon e-Driver helpt gebruikers ook om zuiniger te rijden, wat uiteraard een positief effect heeft op de CO2-uitstoot.”

Tags: , ,

Businessmeeting Turkse…Holdinga Automotive wordt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties