fbpx
bekeken: 2046 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,74)

Athlon verlengt contract met Care en Schadenet

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 november 2016, 08:24

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij Athlon heeft de contracten verlengd met de schadeketens Care Autoschade en Schadenet. De huidige contracten lopen dit jaar ten einde en zijn nu met vier jaar verlengd.

Athlon stuurt het overgrote deel van haar schadeomzet (40 miljoen) naar deze twee ketens en werkt al meer dan tien jaar met hen samen. “De samenwerking met Athlon is voor ons een bevestiging van de toegevoegde waarde die Care te bieden heeft”, aldus Edward Reinderts, commercieel directeur Care.

“Met wederzijds respect het beste in elkaar naar boven halen geeft inhoud aan het woord relatie en maakt het verschil”, reageert Leontine Sitters, directeur Schadenet.

“Wij zijn zeer tevreden met de prestaties van de ketens en zijn verheugd de samenwerking voort te zetten”, aldus Emiel van Onzenvoort, operations directeur Athlon. “We hebben wederom goede afspraken kunnen maken op het vlak van prijs, kwaliteit en klanttevredenheid. Dankzij deze intensieve samenwerking zijn we niet alleen in staat om de schadekosten te beperken, maar ook om te blijven innoveren.”

Tags: , , ,

Nieuwe software voor…'Gouden Erestuurwiel' GM-CEO…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties