bekeken: 1983 x
Waardeer dit artikel:
291 votes, average: 2,78 out of 5291 votes, average: 2,78 out of 5291 votes, average: 2,78 out of 5291 votes, average: 2,78 out of 5291 votes, average: 2,78 out of 5
(2,78)
(Inloggen is vereist)

Autec-VLT vernieuwt werkplaats Noordhoek Tilburg

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 mei 2016, 11:02

Leestijd: < 1 minuut

De werkplaats van de nieuwe Tilburgse vestiging van Noordhoek Autogroep wordt ingericht door Autec-VLT Automotive Equipment. Het belooft een state of the art-project te worden.

De inrichting bestaat uit zeven Autec wielvrije schaarhefbruggen, een Autec 4-kolomshefbrug (hefvermogen vierduizend kilo) en een VLT remmentest- en diagnosebank (drieduizend kilo asgewicht). Alles wordt zonder zichtbare kabels geleverd en geïnstalleerd.

De equipmentspecialist uit Montfoort is al jaren werkplaatsleverancier van Noordhoek Autogroep. Haar huidige locatie aan de Mascagnistraat in Tilburg voldoet niet meer aan de eigen wensen, wordt te klein en loopt bovendien niet meer in de pas met de eisen van de autofabrikanten (Seat, Skoda).  Om die reden viel de keuze op een geheel nieuwe vestiging, waarvan de bouw in april begon. Volgens de planning zullen de deuren direct na de zomer openen. De nieuwbouw wordt gerealiseerd aan de Kraaivenstraat, midden op de Tilburgse autoboulevard.

Overigens is bovengenoemde werkplaatsapparatuur werkend te zien tijdens de driedaagse, in eigen huis georganiseerde Autec-VLT Vakbeurs (31 mei tot en met 2 juni).

Tags: , , ,

Interesse in gebruikte cabrio…Laurens van den Acker Designer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties