fbpx
bekeken: 1055 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Auto Bijlsma nu Mercedes-Benz Specialist

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 4 november 2019, 11:14

Leestijd: < 1 minuut

Auto Bijlsma in Surhuisterveen is toegetreden tot de formule MBSG (Mercedes-Benz Specialisten Groep). Het onafhankelijk autobedrijf was al gericht op onderhoud en reparatie van Mercedes-Benz-voertuigen.

Samenwerking met MBSG is volgens eigenaar Ate Bijlsma een belangrijke stap om krachten te bundelen, kennis te vergroten en voorbereid te zijn op een toekomst met complexere (ook elektrische) auto’s. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop en werkt verder mee in het bedrijf waar nodig. “Onze passie voor Mercedes is er altijd al geweest. Met de overname van een Mercedes-specialist in 2006 is ons bedrijf sterk gegroeid.”

Zakelijke markt

Het team van vijf medewerkers onderscheidt zich volgens Bijlsma met name in de zakelijke markt. “We onderhouden en repareren vloten bestelwagens voor diverse klanten. Ook beschikken we over een werkplaats met actuele diagnosesoftware voor analyse van iedere auto. Deel uitmaken van de MBSG betekent voor onze klanten: altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen.” Auto Bijlsma voorziet ook in de verkoop van nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz personenwagens en -bedrijfswagens.

Eerder dit jaar traden ook Autobedrijf Pels en Autobedrijf Stipdonk toe tot het MBSG-netwerk.

Tags: , ,

Auto Mido en Auto Moonen bij…Column Jos Veldhuisen: Wakker…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties