bekeken: 2040 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,58)

Auto Jawes Ede partner Cars en Joy

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 5 juli 2016, 08:32

Leestijd: < 1 minuut

Auto Jawes Ede, aangestuurd door de ondernemers Martin Westerhof en Gerrie Weijman, is partner geworden van Cars en Joy. Michel van Roon, initiatiefnemer van de sales- en aftersalesformule, wil de tot nu toe elf bij hem aangesloten autobedrijven nadrukkelijker gaan presenteren als een ‘local hero’.

Cars en Joy Ede opereert vanuit een in 2013 nieuw gebouwd pand aan de Noorder Parallelweg in Ede. Het universele garagebedrijf is servicedealer voor Subaru en Skoda. Oprichter Jaap Westerhof gaf de onderneming medio jaren zeventig haar naam. Jawes profiteert meteen van de aangescherpte marketingstrategie van Cars en Joy, waarin de nieuwe website een belangrijke rol speelt.

Vorig jaar concludeerde Van Roon dat de centrale marketing meer kon bijdragen aan de lokale positionering van de aangesloten autobedrijven. “Als wij pretenderen dat onze partners sterker worden door zich aan te sluiten, dan moeten we het goede voorbeeld blijven geven. Daarom hebben we geïnvesteerd in de online marketingmachine, die je onze nieuwe website met recht mag noemen.”

Het nieuwe carsenjoy.nl zegt ‘frisser en overzichtelijker’ te zijn dan voorheen. Elke aangesloten partner heeft zijn eigen domein. Binnen het online portaal kunnen klantcontacten worden genereerd én verzilverd. Denk aan online afspraak plannen, direct een vraag aan de werkplaats stellen of een offerteaanvraag voor onderhoud, autoverzekering en financiering.

Tags: , , , ,

Recordverkoop in occasionsDasis neemt Stempels…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties