bekeken: 1098 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Auto Kolkman nu Autobedrijf Victor Rensen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 mei 2019, 11:56

Leestijd: 1 minuut

Victor Rensen nam ruim vier en een half jaar geleden Auto Kolkman in Groenlo over. Sinds woensdag 1 mei draagt de onderneming diens eigen naam: Autobedrijf Victor Rensen.

De wijziging vloeit voort uit eerdere afspraken. Met de nieuwe naam wil Rensen (50) zijn herkenbaarheid vergroten en aangeven dat achter de schermen diverse veranderingen hebben plaatsgevonden. “Momenteel wordt het magazijn gerenoveerd, investeren we in nieuwe gereedschappen en zetten we vol in op scholing en training. Service, kwaliteit en dienstverlening staan voor ons op de eerste plaats.”

WESP

In eerdere fases van zijn loopbaan werkte Rensen bijna 25 jaar bij merkdealers van Volvo, Nissan en Honda. Toen in september 2014 de mogelijkheid zich aandiende om zelf in Groenlo (achtduizend inwoners) een autobedrijf te beginnen, greep hij die met beide handen aan. Maar er was wel achterstallig onderhoud nodig – ook wat de lokale reputatie betreft. Om die reden sloot hij zich aan bij WESP met het oog op benchmarking (“alle rapportages staan inmiddels op groen”). Daarnaast startte hij technische en commerciële opleidingstrajecten (GMTO, Automotive Academy) en zorgde hij voor nieuwe diagnoseapparatuur en speciaalgereedschap. “Mensen weten ons te vinden, ook oude klanten komen weer terug.”

PCA

Ook met de nieuwe naam blijft Victor Rensen (links op de foto) aangesloten bij PCA, de merkspecialist voor Peugeot en Citroën. De vorige eigenaar was jarenlang officieel dealer van beide merken, maar zegde op. Verder profileert Rensen zich als universele dorpsgarage. Mede daarom is hij sinds 2017 lid van de merkonafhankelijke garageformule Auto Service Netwerk, met inmiddels zo’n zeventig  aangesloten  bedrijven in heel Nederland.

Tags: , , , , ,

Audi traint technici met…Eigen vacaturesite Rupro…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties