bekeken: 883 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Auto Mido en Auto Moonen bij Vakgarage

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 4 november 2019, 10:16

Leestijd: < 1 minuut

Het netwerk van Vakgarage is per 1 november uitgebreid met Auto Mido uit Doetinchem en Auto Moonen uit Sittard. Directeur Christien den Uil van Vakgarage Projekten is verheugd over de toetreding van beide “gerenommeerde autobedrijven.”

Auto Mido staat onder leiding van Niek Herwers (37). Het bedrijf is sinds de oprichting in 1978 merkdealer van Mitsubishi. Verder voorziet het in verhuur (middels de formule Autohopper), Erkend Duurzaam, private lease en mobiliteitsgarantie.

Klantenbinding

Auto Mido (‘Mitsubishi’ en ‘Doetinchem’) telt acht medewerkers. “We hebben de laatste jaren ons aanbod ‘gebruikt’ enorm zien groeien, maar hadden moeite om kopers vast te houden voor de werkplaats. Met een concept kun je beter aantoonbaar maken dat je ook voor onderhoud een goede partij bent. Vakgarage biedt ons de middelen om de klantenbinding te versterken. Ze acteren met hun aftersales op dealerniveau en snappen dat je als ondernemer de kernwaarden van je bedrijf wil behouden.”

Allround autobedrijf

Auto Moonen in Sittard startte in 1989 als klassieke dorpsgarage en groeide onder leiding van Math en Fien Moonen uit tot het huidige allround autobedrijf. Naast reparatie, onderhoud, apk en diverse andere werkplaatsdiensten biedt Auto Moonen ook verzekering en financiering. De huidige eigenaar is zoon Danny Moonen (32), sinds 2007 betrokken bij de onderneming. Inclusief hemzelf werken er drie mensen. De toetreding tot Vakgarage betekent onder meer dat Moonen voortaan ook private lease aanbiedt.

Tags: , , , , ,

Bovag/RAI: hogere BPM raakt…Auto Bijlsma nu Mercedes-Benz…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties