bekeken: 1068 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Autobedrijf van het Jaar 2019 ook in Almelo

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 6 maart 2019, 12:00

Leestijd: 1 minuut

Met ingang van maandag 11 maart heeft Auto Haarhuis ook een vestiging in Almelo. De locatie komt naast die in Geesteren (foto), waar ruimtegebrek in de showroom en werkplaats een toenemend probleem vormt.

Op de aanstaande tweede locatie van het Autobedrijf van het Jaar 2019 zat voorheen Volvo-dealer Harrie Arendsen. Dat de vorige ‘bewoner’ een branchegenoot is, maakt de overstap aanzienlijk makkelijker, zegt manager Barry Hegeman van Auto Haarhuis. “De basisuitrusting voor de werkplaats is al aanwezig, zoals een remmenbank en een olie- en luchtinstallatie. Een magazijninrichting en receptiebalie zaten er ook al in.” Daarnaast voldoet de locatie aan de interne eis om binnen vijftien kilometer van de hoofdvestiging te zitten.

Werkplaats

Vooralsnog gaan in de locatie-Almelo één verkoper en twee monteurs aan de slag. De definitieve inrichting van de werkplaats vergt iets langer, tot begin april. “Voor de start is dit goed. Ons doel is om er uiteindelijk vier tot vijf monteurs te hebben en dezelfde kennis en cultuur te bieden als in Geesteren.” Daar omvat de personeelsformatie inmiddels dertig medewerkers. Behalve met verkoop (duizend stuks op jaarbasis, nieuw en gebruikt samen) houdt men zich er ook bezig met leasing (zevenhonderd voertuigen).

Occasions

Auto Haarhuis begon in 1961 en bouwde in 2010 het huidige pand, waar de showroom een doorlopend aanbod van circa 150 jonge occasions omvat. Algemeen directeur Gerard Haarhuis is in vergevorderde onderhandeling met de Duitse fabrikant van de elektrische stadsauto e.GO Life om importeur te worden voor de Nederlandse markt. Het universele garagebedrijf uit Overijssel werd in oktober jl. Autobedrijf van het Jaar en heeft sindsdien een column in Aftersales Magazine.

Lees hier de reportage over Auto Haarhuis.

Tags: , , ,

Petronas stapt in e-mobiliteitAutobedrijf Henk de Jong wordt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties