fbpx
bekeken: 1069 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Autobedrijf Stapel bij Autovakmeester

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 juli 2019, 15:06

Leestijd: < 1 minuut

Autobedrijf Stapel aan de Industrieweg in Staphorst krijgt per 1 augustus een andere eigenaar. Vaste kracht Jan Troost neemt na dertig jaar het stuur over van Roelof Stapel. Ook gaat hij – per 1 oktober – het concept Autovakmeester voeren.

De naam ‘Autovakmeester Stapel’ komt vanaf 1 oktober 2019 op de gevel te staan. In het najaar volgt nog een open huis.  Troost kent alle klanten bij naam, zegt hij in het Staphorster Nieuws. “Wij willen simpelweg kwaliteit leveren, geen fratsen. Wij noemen dat Staphorster nuchterheid. Daar wil ik graag mee doorgaan.” De beste bedrijfsovernames zijn volgens hen de overnames die de klant niet merkt.

Roelof Stapel, opgeleid voor automonteur, begon Autobedrijf Stapel veertig jaar geleden met zijn vrouw Lia. Met de groei van de onderneming maakte de oude schuur aan de Stationsweg plaats voor de huidige locatie. Het garagebedrijf biedt een full service pakket op het gebied van verkoop nieuw en gebruikt, apk, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Er werken zes mensen.

Levenswerk

De oprichters, inmiddels zestigers, gaan met pensioen. Ze doen dat in de wetenschap dat hun onderneming wordt voortgezet. “Wij hadden nog een paar jaar door kunnen gaan en dan de zaak kunnen sluiten, maar dat wilden we niet”, zegt Roelof Stapel. “Jan neemt het over en ik blijf hopelijk nog een paar jaar voor hem werken. Ik ben blij dat mijn levenswerk op deze wijze verder kan gaan en ik erbij betrokken blijf.” (foto: Eelco Kuiken).

Tags: ,

Limburgs autobedrijf doelwit…'Een nieuw huis wil je toch…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties