bekeken: 757 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Autobedrijf Stipdonk bij netwerk MBSG

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 14 oktober 2019, 10:14

Leestijd: 1 minuut

Autobedrijf Stipdonk heeft zich aangesloten bij de Mercedes-Benz Specialisten Groep. Eigenaar Theo Wassenaar is al jaren gefocust op dit merk en ziet de nodige voordelen van toetreding tot het samenwerkingsverband.

Het bedrijf uit Katwijk is in 1947 als transportbedrijf in Leiden begonnen. Na diverse uitbreidingen en verhuizingen streek het neer op de huidige locatie. Er werken acht mensen. Behalve voor Mercedes kunnen klanten (particulier en zakelijk) ook terecht voor reparatie en onderhoud aan andere merken. Daarnaast beschikt Autobedrijf Stipdonk over een eigen schadeafdeling.

Krachten bundelen

Met de toetreding tot het netwerk van MBSG is het bedrijf volgens Wassenaar voorbereid op een toekomst met complexere (ook elektrische) auto’s. “We zijn de enige Mercedes-specialist in Katwijk, de klanten weten ons te vinden. De samenwerking betekent voor ons: krachten bundelen en kennis vergroten. En voor onze klanten: altijd goed geschoold personeel en eerlijke prijzen.”

MBSG is een zelfstandige, onafhankelijke merkspecialistenvereniging. Zaken als bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling, klantenbegeleiding en het kennisniveau van de monteurs zijn vastgelegd.

Tags:

Personeelsprobleem…Autoglaz:certificaat Focwa…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties