bekeken: 905 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Autobinck investeert in autodelen Toogethr

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 18 december 2019, 10:20

Leestijd: < 1 minuut

De Autobinck Group heeft besloten te investeren in Toogether, een start-up die slimme technologie voor carpoolen en parkeren biedt voor de zakelijke markt.

Toogethr koppelt met slimme algoritmes reizende collega’s aan elkaar en zorgt dat ze gemakkelijk kunnen parkeren. “De investering van Autobinck Group is belangrijk voor ons”, aldus ceo Joost Bijlsma van Toogethr. “We zien dat ridesharing en slim parkeren een positieve uitwerking hebben op organisaties en hun omgeving. Door de investering van Autobinck Group krijgen we meer slagkracht in het uitvoeren van onze groeiplannen en ambities. Daarnaast heeft Autobinck veel ervaring met smart mobility, een grote toegevoegde waarde voor ons.”

Smart mobility

Die activiteiten op het gebied van smart mobility heeft Autobinck ondergebracht in start-up Mobinck. Hieronder vallen onder meer de mobiliteitsoplossingen Fleet Support, Radiuz en Moove. Ceo Paul Zekhuis: “De dienstverlening van Toogethr sluit naadloos aan bij de ambitie die wij met onze Mobinck-bedrijven hebben om de toegang tot mobiliteit eenvoudig te maken en medewerkers van deur tot deur te faciliteren. We kijken ernaar uit om samen met het team van Toogethr het bedrijf te laten uitgroeien tot een belangrijke Europese speler.”

Tags: , ,

Financiering Delticom tot eind…SoundComfort van Goodyear…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties