bekeken: 2666 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Autodis neemt Geevers Auto Parts over

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 5 juni 2018, 13:11

Leestijd: 2 minuten

De Franse onderdelendistributeur Autodis, moedermaatschappij van onder meer Doyen, heeft Geevers Auto Parts overgenomen. Dat maakt Geevers in een persbericht bekend.

Geevers is de van oorsprong Nederlandse distributeur van carrosseriedelen en is inmiddels actief in de hele Benelux. Er werken zo’n 200 mensen en kende in 2017 een omzet van 67 miljoen euro.

Voorraad

Geevers levert meer dan 100.000 beschikbare referenties uit voorraad, zowel OE-kwaliteit als gelijkwaardig, voor 35 automerken. De klanten worden binnen 24 uur beleverd via een eigen fijnmazig distributienetwerk in de Benelux.

Ontwikkeling Autodis

Stephane Antiglio, voorzitter van de Autodis Group over de overname: “Met Cora, leider in Frankrijk op het gebied van carrosseriedelen, en de overname van Geevers Auto Parts, leider in de Benelux, positioneert Autodis Group zich als de leider in de onafhankelijke distributie van carrosserie- en schadeonderdelen in West-Europa. Na de recente overnames in Italië bevestigt dit project de strategie van Autodis Group om zijn ontwikkeling in West-Europa te versnellen. Ik ben ervan overtuigd dat het Geevers-team, onder leiding van Frans Ditmer, het tot nu toe uitstekende werk verder zal voortzetten.”

Auguste Amieux, algemeen directeur van Doyen Auto, voegt toe: “De overname van Geevers Auto Parts zal bijdragen aan de ontwikkeling van Autodis Group in de Benelux en deze versnellen door belangrijke synergiën te genereren met Doyen Auto op logistiek en commercieel vlak.  We verwelkomen de medewerkers van Geevers Auto Parts B.V., die worden erkend voor hun know-how, professionaliteit en klantgerichtheid in de Autodis Group”.

Oprichter is trots

Goof Gijbels, die Geevers in 2004 oprichtte, zegt trots te zijn de onderneming over te kunnen dragen aan Autodis. “Dit is een goede oplossing voor de toekomst, medewerkers, klanten, partners en leveranciers. Ik blijf als adviseur verbonden aan de groep om een vlotte samenwerking tussen Geevers en Autodis te verzekeren.”

Frans Ditmer, de huidige ceo van Geevers Auto Parts: “Wij zijn zeer verheugd om ons op basis van onze eigen identiteit, professionaliteit, competenties en ambities bij Doyen Auto en de innoverende projecten van Autodis Group aan te sluiten.  Dit is een unieke kans voor Geevers en alle betrokkenen om de krachten te bundelen met een internationale leider in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen en daarmee haar groei en toekomstvisie te realiseren.”

Op de foto, van links naar rechts: Auguste Amieux, Christophe Gouthiere, Goof Gijbels, Stéphane Antiglio en Frans Ditmer.

Tags: , , ,

Schadeherstel in…Meeste zoekopdrachten voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties