bekeken: 500 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Autoglaz:certificaat Focwa branchenorm

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 14 oktober 2019, 12:44

Leestijd: 1 minuut

Autoglaz Breda en Autoglaz Haarlemmermeer zijn als eerste bedrijven geslaagd voor de audit van Focwa-ruitschadeherstel. Ook hanteren ze vanaf nu de MVO-module die Focwa aanbiedt.

De meer dan driehonderd ruitherstelbedrijven die lid zijn van Focwa dienen zich voor 1 juni 2020 te certificeren voor de branchenorm. De nieuwe normering beoogt de kwaliteit van het specialisme te borgen. “Het is mooi dat deze bedrijven de koppositie pakken bij de branchebrede certificering voor ruitschadeherstel”, reageert Focwa-directeur Femke Teeling.

Johan Heck van Autoglaz Breda nam het bijbehorende certificaat in ontvangst. “Deze certificering behaal je door hard te werken. Overal moet het kloppen: in de werkplaats en op kantoor. Onze andere Autoglaz-vestigingen volgen snel.” Ook Bob Warmerdam van Autoglaz Haarlemmermeer is blij met het nieuwe keurmerk: “Dit is toch wat je als ruitschadehersteller wil hebben.”

MVO

Gelijktijdig met de certificering voor de branchenormering autoruitherstel, toonden Autoglaz Breda en Autoglaz Haarlemmermeer ook aan dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wezenlijk deel uitmaakt van hun bedrijfsvoering. Focwa ontwikkelde reeds een MVO-alternatief voor ruitherstelbedrijven en autoschadeherstelbedrijven. Op korte termijn zal de tool ook voor caravan- en camperservicebedrijven beschikbaar zijn.

Tags: , , , , , ,

Autobedrijf Stipdonk bij…Per toeval in Tesla…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties