bekeken: 599 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Automechanika Body & Paint WK

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 2 augustus 2019, 13:21

Leestijd: < 1 minuut

Anthony Fryett uit het Verenigd Koninkrijk is de eerste finalist van het WK Autospuiten, volgend jaar september tijdens Automechanika Frankfurt. Een reeks voorrondes op andere continenten moet de komende tijd resulteren in vijf finalisten.

Fryett kreeg tijdens Automechanika Birmingham de handen van de jury op elkaar voor zijn ontwerpcreativiteit en technische vaardigheden, toegepast op een motorkap. Hij investeerde naar eigen zeggen zo’n honderd arbeidsuren, met als thema de doorlopend veranderende Britse cultuur (foto). Tussentijds plaatste hij de bonte motieven en geometrische vormen op zijn eigen Instagram-kanaal. Enkele van zijn volgers vermeldde hij op de motorkap. Andere deelnemers verbeeldden de Union-Jack-vlag (goed voor de publieksrijs), Brexit en een klaproos ter herinnering aan slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog.

Behalve de vakjury konden ook beursbezoekers en thuisblijvers hun stem uitbrengen op de kandidaten. Dat deden zo’n duizend personen. De volgende voorrondes vinden plaats tijdens de Automechanika’s Johannesburg, Shanghai, Dubai en Mexico City. Sponsors van de wereldwijde wedstrijd zijn Octoral, DeBeer Refinish en SATA.

Op 10 september verzorgt Automotive Insiders het Nationaal Schadecongres. ‘De prijs van kwaliteit’.

Tags: ,

Leaserijder Alphabet omarmt…Digitale aftersales dichterbij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties