bekeken: 2049 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Automotive Expo Fource: Eindhoven, Rotterdam

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 10 mei 2019, 12:08

Leestijd: 1 minuut

In het najaar van 2019 vindt op twee locaties de Automotive Expo plaats van onderdelendistributeur Fource en zijn grossiersbedrijven: eerst in Eindhoven, daarna in Rotterdam. Beide keren staat de huisbeurs in het teken van het thema ‘Werkplaats van de Toekomst’.

Wat ooit begon als een regionaal initiatief is nu uitgegroeid tot ‘een volwaardig evenement met een lokaal karakter’, stelt Fource. De garagist wordt  meegenomen in een reis naar de toekomst, inclusief de innovaties die daarbij horen. Daarmee samenhangend wordt de nieuwste high end werkplaatsequipment gepresenteerd. Centraal staan tijdens het evenement (met als ondertitel ‘Ready for the Future’) ook de online klantoriëntatie, de geconnecteerde werkplaats, garageformules en opleidingen.

Garageformules

“Met dit evenement willen we onze klant klaarstomen voor de toekomst”,  vertelt Johan van der Hoeven, sales directeur van Fource en de grossiersbedrijven. “Door hem te laten zien waar hij nu in kan investeren om straks klaar te zijn voor nieuwe technieken en klanten. Hierbij leggen we niet alleen de nadruk op onderdelen, wat onze business is, maar ook op de door ons ondersteunde garageformules, garagemanagementsoftware, equipment en kennis.” Voor de bezoekers worden  diverse kennissessies georganiseerd. Ook staan opleidingen en workshops volop in de kijker. Verder is er gelegenheid om met collega-garagisten, adviseurs van de grossiers en leveranciers van gedachten te wisselen. De catering is gratis en er is voorzien in een “spetterende Afterparty”.

Karavaan

Van 16 t/m 18 september is Het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor de Automotive Expo. Twee maanden later dient van 11 t/m 13 november de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam als locatie. De grossiersbedrijven GHS, Heijl, APS en AOC, samen met distributeur Fource automotive source zijn dit jaar de gastheren. Leveranciers als Bosch, Brembo, Hella, Viking en anderen zijn aanwezig om hun kennis en techniek voor de toekomst te tonen – aangevuld met eigen concepten als Automotive Academy, Toolspecial en Universal Parts. Bovendien zullen garageformules als Vakgarage, James en Autofirst hun visie op de toekomst etaleren. In 2020 zal de Automotive Expo zich afspelen in het noorden, oosten en midden van Nederland.

Tags: , , , , , , , ,

Autofirst groeit met tien…Car-Pass: minder tellerfraude…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties