bekeken: 1556 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Automotive Insiders belicht nieuwe mobiliteit

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 29 juni 2018, 10:36

Leestijd: < 1 minuut

Vraag en aanbod op het gebied van mobiliteit zijn onderhevig aan verandering. Autodelen, private lease, mobility as a service en andere trends worden komende dinsdag 3 juli op een rijtje gezet bij kennis- en netwerkplatform Automotive Insiders.

Het programma voorziet in presentaties en vraaggesprekken met vijf experts. Ieder van hen zoomt in op actuele ontwikkelingen en biedt een doorkijkje naar de toekomst:

  • Max Erich, senior economisch onderzoeker ING, presenteert de belangrijkste uitkomsten van internationaal ING-onderzoek naar sharing, toegespitst op de Nederlandse automotive sector.
  • Ralph de Jong van MaaS Global (mobility as a service) praat de deelnemers bij over deze start-up die in diverse landen actief is. En over de plannen om in Nederland te starten.
  • Luuk van Kuik, product innovation manager bij Business Lease, vertelt over GO Share, een concept voor autodelen. Maandelijkse opzegbaar en dagelijks aanpasbaar.
  • David Langley, hoogleraar Internet, Innovatie en Strategie aan de Rijksuniversiteit Groningen, begeleidde academisch onderzoek naar nieuwe mobiliteitsvormen. Hij doet de belangrijkste aanbevelingen uit de doeken.
  • Remco Evers, innovatiemanager-business development bij Achmea, gaat met de zaal in gesprek over slimme mobiliteitsvormen en -platforms. Wat is er nodig om ze tot een succes te maken?

Een paneldiscussie sluit de bijeenkomst af, waarna er gelegenheid is om informeel na te kaarten. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om in te schrijven staat op de website van Automotive Insiders. De themamiddag in Fort Wierickerschans (Bodegraven) start om 16:00 uur.

Tags: , , , , ,

Meer gebruiksgemak nieuwe…Lancyr: 1 op 7 claims niet van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties