bekeken: 4094 x
Waardeer dit artikel:
415 votes, average: 2,65 out of 5415 votes, average: 2,65 out of 5415 votes, average: 2,65 out of 5415 votes, average: 2,65 out of 5415 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

Autoniveau huldigt eerste vier Diagnose-experts

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 augustus 2015, 12:32

Leestijd: < 1 minuut

De eerste vier monteurs mogen zich nu gecertificeerd Diagnose-expert noemen, nadat zij via Autoniveau het hele opleidingstraject gunstig hebben afgerond. Het viertal kreeg de certificaten uitgereikt tijdens een special event van Cartal Rijsbergen rond Sail Out, de afronding van Sail 2015.

Paul de Looze van het gelijknamige autobedrijf uit Heemstede, Herman Kolk van Autoservice Ursem, Remko Toet van Smit’s Autobedrijf in Zoetermeer en Laurens de Wit van Vakgarage De Wit uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn de vier eerste monteurs die zich gecertificeerd Diagnose-expert mogen noemen.

Autoniveau is één van de instituten die samenwerken binnen Automotive Academy, een initiatief van Sator. Met zes vestigingen in Amsterdam, Breda, Hoensbroek, Naaldwijk, Veenendaal en Zwolle wil Automotive Academy vanaf september 2015 het nationale platform zijn waar het trainingsaanbod te vinden is.

De uitreiking van de vier certificaten was onderdeel van het officiële deel van het event bij Granuband, waar zo’n vierhonderd relaties van Cartal Rijsbergen en Autoniveau te gast waren.

Tags: , , , , ,

Perfect Green wil hergebruik…NRF introduceert Economy Class
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties