bekeken: 1578 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Autoprof Gorinchem trekt 11.513 bezoekers

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 februari 2018, 13:45

Leestijd: 1 minuut

Met een eindstand van 11.513 man is Autoprof Gorinchem 2018 wat minder druk bezocht dan de vorige editie. Een jaar geleden werden de stands en de gangpaden bewandeld door 12.592 mensen.

De krokettenwand bij branche-opleider Oomt draaide overuren. Voor wie een loopbaantest invulde (als medewerker of als leidinggevende) ging het luikje open.
De krokettenwand bij Oomt draaide overuren. Voor wie een loopbaantest invulde, ging als beloning het luikje open.

Organisator Vincent Bilanovc zegt, gezien de voor het eerst aan het evenement toegevoegde kennissessies, een wat hogere toeloop te hebben verwacht. “In die zin ben ik ietwat teleurgesteld. Maar we hadden de presentaties voor het eerst, daar moet mogelijk nog wat gewenning in komen. En bij de exposanten bespeur ik mega-tevredenheid, met directe verkoop en voldoende leads om op te volgen.”

De managementmiddag met Paul de Vries (eBay, Marktplaats en Nieuweautokopen.nl) voorafgaand aan de beurs trok gistermiddag circa honderd belangstellenden. De eerstvolgende Autoprof-beurs is die in Hardenberg (16 t/m 18 oktober).

Tags: ,

Autobedrijf Mos wordt…RAI Vereniging bezorgd over…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties