fbpx
bekeken: 742 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Auto’s verkopen met één muisklik

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 8 mei 2020, 14:15

Leestijd: < 1 minuut

Autoscout24 heeft een nieuwe functie toegevoegd aan zijn online advertenties. Met een online bestelknop kunnen autozoekers met één muisklik vrijblijvend online een nieuwe of tweedehands auto kopen.

Countrymanager Rachel Gómez y Maseland: “Consumenten willen steeds meer en vaker online kopen. Ook tijdens de recente ontwikkelingen zien we nog steeds dat potentiële kopers online auto’s bekijken. In deze periode waarin consumenten voornamelijk thuis zijn, willen wij het de autobedrijven gemakkelijker maken om online auto’s te verkopen. Met AutoScout24 OneClick Light plaatsen wij een online bestelknop bij de advertenties van autobedrijven.”

Hoe het werkt?

Bij interesse in een geschikt voertuig wordt op de nieuwe button ‘Bestel nu online’ geklikt, waarna de gewenste aflevering, financiering en nodige persoonsgegevens worden ingevuld. In de volgende stap wordt de vrijblijvende koopaanvraag verstuurd naar AutoScout24. Gómez y Maseland: “De reservering is gemaakt en vervolgens kwalificeren wij de lead door de consument te bellen om te bepalen of hij/zij daadwerkelijk bereid is de auto te kopen. Als de potentiële koper de auto nog steeds wil kopen, nemen wij contact op met het autobedrijf zodat zij het koopcontract kunnen opstellen en bespreken met de klant, waarna het autobedrijf de deal afrondt.”

De locatie van het autobedrijf is in dit proces minder van belang vanwege de mogelijkheid tot thuisbezorging. Hierdoor worden potentiële kopers in heel Nederland bereikt.

Tags: , ,

CBS: kwart houdt het nog twee…Flexibel kuchscherm geeft…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties