bekeken: 5454 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,58)

Autoschade Dickhof betrekt nieuwe pand

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 november 2011, 10:03

Leestijd: < 1 minuut

Focwa Eurogarantbedrijf Autoschade Dickhof in Elburg opent vrijdag 18 november haar 2000 vierkante meter grote nieuwe pand aan de Broeklandstraat. Speciaal voor spuitwerk aan bedrijfswagens(klein grijs) tot 3500 kg, caravans en campers heeft ondernemer Johan Dickhof een spuitcabine van elf bij vijf bij vier meter laten bouwen.

Naast twee nieuwe richtbanken is er een speciale zware hefbrug, waar schade-auto’s op gelost kunnen worden. Dickhof: “Normaal gesproken zijn auto’s die niet meer mobiel zijn een sta in de weg binnen het bedrijf of buiten op het terrein. Met behulp van deze hefbrug zijn wij in staat om de auto gelijk op te nemen in de autoschadeherstelprocedure, zonder dat deze onnodig lang hoeft te staan. Ook in Arbo technisch opzicht is deze hefbrug een aanwinst. De brug kan in elke gewenste hoogte gesteld worden, zodat medewerkers goed aan het betreffende voertuig kunnen werken.”

Autoglaz de Veluwe, dat ook gevestigd is op de Broeklandseweg, zal de officiële opening van het nieuwe pand houden op 18 november.

Tags: , , , , , , , ,

RUD Sneeuwkettingen bij…2011 dramatisch voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties