fbpx
bekeken: 2771 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Autoschade Herstel Groep weg uit Capelle

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 22 augustus 2017, 14:45

Leestijd: < 1 minuut

Capelle aan den IJssel raakt een schadeherstelbedrijf kwijt. Autoschadeherstel Meerburg, onderdeel van de Autoschade Herstel Groep, is per 1 augustus overgenomen door Schadenet Van As Capelle.

De schadeherstelactiviteiten van Meerburg zijn samengevoegd met de bestaande activiteiten van Schadenet Van As in Capelle aan den IJssel. Het pand van Autoschadeherstel Meerburg aan de Hoofdweg krijgt een andere bestemming, hier zal geen schadeherstel meer plaatsvinden. Namens de Autoschade Herstel Groep laat directeur Guus van Dreven weten dat niet direct een vervangende locatie wordt gezocht. “De activiteiten van onze opdrachtgevers in die regio zijn al elders ondergebracht, dus wat dat betreft zijn er geen problemen. Mogelijk dat we op termijn gaan kijken of het nodig is toch een vestiging in Capelle te openen.”

Jack Meerburg, mede-eigenaar van Autoschade Meerburg, is blij dat hij voor zijn schadeherstelactiviteiten een geïnteresseerde heeft gevonden: “Wij zijn blij dat we in Van As Autoschade een solide partner hebben gevonden met dezelfde visie op de schadeherstelbrache. Wij hebben bewust gekozen voor deze overname, zodat wij nu volledig onze focus kunnen leggen in een andere bedrijfstak met ons bedrijf Glockner Sports”, reageert Meerburg. Glockner Sports handelt in ski- en fietsbenodigdheden.

Groot Rotterdam

“Na het openen van een eigen filiaal in Barendrecht en de overname van de voormalige Care-vestiging in Ridderkerk vorig jaar is dit weer een stap in de versteviging van onze positie als toonaangevend schadeherstel bedrijf in de regio groot Rotterdam”, aldus Andries de Vries, mede-eigenaar Van As Autoschade. “Deze overname betekent een serieuze uitbreiding van onze vestiging in Capelle. Wij hebben deze stap genomen om onze goede uitgangspositie te behouden in de competitieve schadeherstelbranche waar verdere consolidatie de trend lijkt. Het feit dat de bestaande relaties van zowel Autoschadeherstel Meerburg als Van As Autoschade zonder uitzondering positief hebben gereageerd op deze integratie zien wij als een blijk van vertrouwen en wij zullen er uiteraard alles aan doen om de overname tot een succes te maken.”

Tags: , , ,

Beste voorwaarden bij ANWB,…Falken sponsor FC Utrecht
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties