bekeken: 1329 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Autoschade Herstel Hoogendoorn bij AHG

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 19 oktober 2018, 11:10

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Herstel Hoogendoorn in Montfoort is vanaf oktober 2018 franchisepartner bij Autoschade Herstel Groep. De nieuwe deelnemer brengt de teller van de keten op circa zestig.

Directeur Wout Hoogendoorn werkte sinds 1995 als zzp’er en begon in 2000, gezien het groeiende aantal opdrachten, een eigen schadeherstelbedrijf. Sinds 2006 is de onderneming gevestigd in een voormalige spuiterij. Al die tijd opereerde ze zonder te zijn aangesloten bij een formule. Daar komt nu verandering in. “Het team is uitgegroeid naar 7 fte. Met de aansluiting willen we deze groei voortzetten, zonder onze identiteit te verliezen. Dankzij de franchiseformule van AHG is dit mogelijk. De schadewereld wordt daarnaast alsmaar complexer. AHG biedt ons hier back-up en ondersteuning waar nodig.”

Naast schadeherstel aan personenauto’s werkt Hoogendoorn ook aan bedrijfswagens en campers. Ook het bijhorend spuitwerk en het aanbrengen van reclame aan zakelijke voertuigen behoren tot de corebusiness. Partner Liesbeth verzorgt de administratie en personeelszaken, zoon Mark het industrieel spuitwerk.

Groeiambities

Anderhalve week geleden trad Autoschade Herstel Boswijk toe tot het AHG-netwerk. Algemeen directeur Guus van Dreven zegt dat AHG verdere groeiambities koestert, “maar een getal is niet heilig. Het moeten vooral bedrijven zijn die bij ons passen en waaraan wij waarde kunnen toevoegen.

Foto (vlnr): Liesbeth Hoogendoorn, Wout Hoogendoorn en Guus van Dreven (algemeen directeur AHG).

Tags: , , , ,

Congres TU Automotive loopt…Focwa blijft strijden voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties