bekeken: 945 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Autoschade Smit wordt AHG

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 14 februari 2019, 15:19

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Smit uit Elburg treedt toe tot het schadeherstelnetwerk van de Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf van Hendri Smit gaat verder onder de naam Autoschade Herstel Smit.

Hendri Smit heeft ruim achttien jaar ervaring als ondernemer van schadeherstelbedrijven. Na lang samengewerkt te hebben met partners is Hendri Smit in 2014 voor zichzelf begonnen en heeft hij Autoschade Smit opgericht. Naast autoschade is het schadeherstelbedrijf gespecialiseerd in schadeherstel van boten.

Investeren

De werkplaats is uitgerust met twee spuitcabines, een wasstraat en een assemblageruimte. Directeur Hendri Smit: “Klantgerichtheid staat voorop! Om tevreden klanten te bewerkstelligen, investeren wij fors in ons pand, nieuwe equipment en uiteraard in gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers. Door aan te sluiten bij AHG kunnen wij doorgroeien en ons rendement verbeteren, zonder onze identiteit te verliezen. Daarnaast komen we door deze aansluiting in contact met andere schade-ondernemers en worden we dankzij het AHG-netwerk sterker door kennisdeling en samenwerking.”

Tags: , ,

Tim den Besten EV-brandmanager…Meer dan een miljoen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties