fbpx
bekeken: 687 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Autoschade Steketee bij ABS Autoherstel

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 10 september 2020, 16:39

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Steketee heeft zich per 1 september 2020 aangesloten bij het netwerk van ABS Autoherstel. Het schadebedrijf uit Yerseke is daarmee een belangrijke aanvulling voor ABS Autoherstel in de provincie Zeeland.

“Wij zoeken continu naar nieuwe manieren om auto’s snel en veilig te herstellen”, zeggen Peter de Water en Kees Luteijn, eigenaren van Autoschade Steketee. “Dat sluit mooi aan bij de Totaalherstel-filosofie van ABS Autoherstel. Hierdoor kunnen wij nog verder ontwikkelen op het gebied van efficiency en kwaliteit.”

Volwaardig

De geschiedenis van Steketee gaat terug tot 1973. Dat jaar werd bij de oprichters thuis een loods gebouwd waar aanvankelijk hobbymatig auto’s en brommers werden hersteld. Begin jaren tachtig verrees op de huidige locatie een volwaardig autoschadeherstelbedrijf. In 2000 is het pand nog een keer grondig verbouwd en uitgebreid naar de huidige duizend vierkante meter.

Het netwerk van ABS Autoherstel omvat nu 77 vestigingen.Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel, is “heel blij met zo’n mooi schadebedrijf dat zoveel kennis, ervaring en historie toevoegt aan ons netwerk.”

Onderhoudsabonnement op maat…VACO Coronamonitor 9: licht…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties