bekeken: 806 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Autotaalglas sluit zich aan bij Bovag

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 9 november 2018, 10:48

Leestijd: 2 minuten

De franchiseketen Autotaalglas heeft zich per 1 november aangesloten bij de begin dit jaar opgerichte Bovag-afdeling voor autoruitherstel. Autotaalglas blijft daarnaast aangesloten bij Focwa.

Het gaat vooralsnog om 50 van de 54 vestigingen van Autotaalglas. Naar verwachting zullen de overige leden op termijn volgen. Het totale aantal aangesloten ondernemingen bij de Bovag-afdeling voor autoruitherstel komt daarmee op 90.

Normering

Het feit dat Bovag over een normering voor autoruitherstel beschikt, alsook de kracht van het merk Bovag was voor Autotaalglas reden om zich aan te sluiten. Voorzitter van de franchisevereniging Jean-Paul Andriessen: “Autotaalglas is de specialist op het gebied van autoruitschadeherstel. Door ons aan te sluiten bij Bovag versterken wij onze positie op de snel veranderde markt. Het Bovag-lidmaatschap kent een uniforme en unieke normering voor ruitschadeherstel en daarnaast is Bovag een ijzersterk merk dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, waarmee wij Autotaalglas uiteraard graag willen associëren. Daar staan wij zelf ook bekend om, getuige onze gemiddelde waardering van 8,6 door onze klanten. Wat ons betreft een ideale combinatie dus.”

Het lidmaatschap van Focwa geeft de vestigingen van Autotaalglas daarnaast de verzekering voor verschillende opdrachtgevers interessant te zijn. “Wij menen dat het dubbellidmaatschap perfect past bij onze ambitie om als ‘de specialist’ alle klanten met de vereiste normering te kunnen bedienen.”

Focwa en Bovag

Ook voor de meer dan driehonderd autoruitherstelbedrijven die bij Focwa zijn aangesloten is er een normering beschikbaar, laat Focwa-directeur Femke Teeling weten. “Wij ontwikkelden deze norm samen met leden, marktpartijen en stakeholders. Zo ontstaat er een breed draagvlak. Op verzoek van de markt werken Focwa en Bovag nu aan het gelijktrekken van beide normen. Er is afgesproken niet te concurreren op normering, zodat er eenduidigheid in de markt ontstaat. Samen met onze leden zetten wij nu in op de verdere implementatie van het certificeringsproces. Wij zijn dan ook erg trots dat we samen met onze leden elke dag invulling kunnen geven aan meer veiligheid door vakmanschap. Dat is waar opdrachtgevers en consumenten bij Focwa-bedrijven op mogen vertrouwen”, aldus Femke Teeling.

Tags: , , ,

Verzekeraars zetten universeel…Stakingen bij vier garages…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties