bekeken: 1088 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Award voor Paintmanager XI Software van PPG

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 7 augustus 2018, 15:37

Leestijd: 1 minuut

Lakproducent PPG heeft in de Verenigde Staten de CIO 100 Award gekregen voor zijn nieuwe Paintmanager XI software. Die maakt het de spuiter eenvoudiger om snel de juiste kleur te vinden.

ppgBij de jaarlijkse verkiezing worden over de hele wereld honderd organisaties geselecteerd op het gebied van informatietechnologie. “Het is een initiatief dat in de VS sterk leeft, maar in Europa veel minder bekend is”, licht Colour IT/Digital Marketing Specialist Peter Gerrits toe namens PPG Automotive Refinish Benelux. “Ga je echter kijken op Google, dan stuit je wel degelijk op talloze referenties die te maken hebben met deze prijs.”

Rendement

De software waarmee de award gewonnen is maakt het managers mogelijk de productiviteit en het rendement van het bedrijf te verhogen. Ook het vinden van de juiste kleur verloopt sneller en eenvoudiger met de nieuwe software. De database waaruit Paintmanager XI put wordt dagelijks geüpdatet. Hierdoor heeft de spuiter altijd toegang tot de nieuwste prime- en kleurvariantformules. Andere verbeteringen maken het mogelijk om zeer precies de juiste hoeveelheid lak te mengen. Ook is het gemakkelijker om actuele en uitgevoerde opdrachten te managen.

Werkgroepen

Gerrits vertelt meegewerkt te hebben aan de ontwikkeling van de software. Hij dacht in internationale werkgroepen mee over businesscases waarin het volgende niveau van software voor de schadebranche werd omschreven. “Ik kom vrij regelmatig bij het schadeherstelbedrijf over de vloer. Deze software is daadwerkelijk van buiten naar binnen ontwikkeld.” PPG verwacht binnenkort wereldwijd bij meer dan zeventigduizend klanten de nieuwe Paintmanager XI software te hebben geïnstalleerd.

Tags: , , , , ,

Leaseplan groeit met 6,7…De connected occasion: een…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties