bekeken: 1211 x
Waardeer dit artikel:
79 votes, average: 2,82 out of 579 votes, average: 2,82 out of 579 votes, average: 2,82 out of 579 votes, average: 2,82 out of 579 votes, average: 2,82 out of 5
(2,82)
(Inloggen is vereist)

Axalta bouwt nieuwe fabriek in China

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 november 2016, 09:26

Leestijd: < 1 minuut

Axalta gaat een nieuwe lakkenfabriek en logistiek centrum bouwen in het Chinese Nanjing. Hiermee breidt Axalta het productienetwerk uit en speelt de fabrikant in op de groei in zuidelijk en centraal China en de andere omringende Aziatische landen.

De productie-unit in China gaat zich focussen op hoogkwalitatieve lakken voor personenwagens, commerciële voertuigen en industriële lakken. De fabriek wordt gebouwd op een terrein van meer dan 170.000 vierkante meter oppervlak op een bedrijfsterrein in Nanjing. Tegen het einde van 2020 moet de fabriek en het distributiecentrum operationeel zijn, terwijl begin 2019 met de eerste productie zal worden gestart. De vestiging zal fungeren als een logistiek en distributiecentrum voor de schadeherstel- en industriële producten van Axalta voor klanten in de zuidelijk en centrale regionen van het land. Het is de bedoeling dat de fabriek uitgroeit tot Axalta’s derde grootste vestiging in de wereld. De fabriek zal tal van producten uit het programma gaan produceren: van primers en basislakken tot blanke lakken en harsen.

“China is een strategische markt voor ons en we blijven investeren in de productiecapaciteit en ons netwerk”, aldus Charlie Shaver, voorzitter en ceo van Axalta. De lakfabrikant is sinds 32 jaar actief op de Chinese markt.

 

Tags: , ,

Omzetgroei autoverkoop…100.000 elektrische voertuigen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties