bekeken: 769 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Axalta roept Sahara uit tot kleur van het jaar

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 22 januari 2019, 15:03

Leestijd: < 1 minuut

De goudbronzen tint Sahara is door lakkenfabrikant Axalta uitgeroepen tot kleur van het jaar.

“Bij Axalta zien we auto-ontwerpers die zich richten op opties voor twee tinten, met daken en strepen als accent”, aldus marketingmanager Nancy Lockhart. “Als het gaat om het massaal op maat maken, is Sahara het type kleur dat als basis kan dienen voor deze hoogwaardige opties.”

Het is de vijfde keer dat Axalta een kleur uitroept tot kleur van het jaar, na “stralend rood” in 2015, “’briljant blauw” in 2016, “galant grijs” in 2017 en “Starlite wit” in 2018. Bij Starlite wit werd voor het eerst de zichtbaarheid voor sensoren in het kader van autonoom rijden meegenomen in de beoordeling. Ook Sahara is getest op deze zichtbaarheid.

Aftermarket

De kleur Sahara is zowel beschikbaar voor autofabrikanten als voor schadeherstellers. “We krijgen elk jaar telefoontjes van een aantal van de beste bouwers uit de branche die voertuigen op maat maken en die op zoek zijn naar een kleur om hun producten te onderscheiden”, aldus Ann de Clerck. “We hebben Sahara samengesteld en het is verkrijgbaar via onze toonaangevende schadeherstelmerken, waaronder Cromax, Spies Hecker en Standox.”

Tags: , , , ,

De kracht van het varkenVW breidt inruilpremie uit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties