bekeken: 1431 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Bandencampagne focust op bandenspanning

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 23 augustus 2017, 15:29

Leestijd: 1 minuut

Na de zomercampagne, waarin automobilisten werden aangemoedigd om voor hun vakantie de banden op spanning, profiel en schade te controleren, start een nieuwe bandencampagne van de gezamenlijke organisaties in mobiliteit, met de slogan “Check je bandenspanning elke twee maanden”.

Op de website van RAI Vereniging heeft voorzitter Steven van Eijk een korte boodschap over het belang van goede banden(spanning).

Speciale aandacht gaat in de nieuwe campagne uit naar de noodzaak om extra spanning te geven bij opgewarmde banden. Immers, de adviesspanning geldt bij koude banden. Daarom is de boodschap bij bandenpompen uitgebreid. AIR-Serv is al begonnen met stickers op A4-formaat te plakken op hun circa 1900 bandenpompen.

Wintercampagne

In september buigt de projectgroep, bestaande uit vertegenwoordigers van onder meer ANWB, Bovag, RAI Vereniging, Recybem en Vaco zich over de inhoud voor de wintercampagne. Die loopt weer gelijk met de bandenwisselweken.

Bandenbranche in beeld

Voor meer informatie raadpleeg ook de brochure Bandenbranche in beeld.

Tags: , , ,

Inzicht in de onderdelenmarktE-call komt steeds dichterbij
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties