bekeken: 981 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bas van de Ven leidt schadetak Axalta NL

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 27 februari 2019, 16:00

Leestijd: < 1 minuut

Met ingang van 1 maart aanstaande neemt Bas van de Ven, als Business Manager Axalta Nederland, de dagelijkse leiding op zich over de schadehersteltak.

Axalta levert op de Nederlandse markt de merken Cromax, Spies Hecker, Standox en Syrox en een assortiment non-paint en equipment. Van de Ven wordt verantwoordelijk voor de organisatie en de groei van deze merken.

Bas van de Ven was tot 2015 eigenaar van Metalak (importeur Spies Hecker). Ten tijde van de overname van Metalak door Axalta in 2015 was hij betrokken bij de integratie van beide organisaties. “Met deze aanstelling heeft Axalta iemand in huis gehaald die beschikt over de ervaring en kennis van de dynamiek van de Nederlandse autoschadeherstelmarkt”, zegt Dirk Lippens, Business Manager Axalta Benelux. “Wij verwachten dat zijn komst een positieve uitwerking heeft op de gehele Nederlandse schadeherstelorganisatie.”

Tags: , , , , , ,

PSA NL toont keurmerk…A2SP en Cartalk nemen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties