bekeken: 477 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Behr Hella Service breidt assortiment thermomanagement uit

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 15 augustus 2019, 14:49

Leestijd: < 1 minuut

Behr Hella Service breidt zijn productportfolio op het gebied van thermomanagement uit met ongeveer 850 nieuwe producten.

Ongeveer de helft van deze producten komen van fabrikanten met OE-expertise, zoals Behr en Visteon. De producten zijn ook te vinden in de voertuig- en onderdelencatalogus Tecdoc.

Tot het verruimde assortiment op het gebied van airconditioning behoren een groot aantal nieuwe aircocompressoren en -condensors. Op het gebied van motorkoeling introduceert Behr Hella Service vooral nieuwe koelvloeistofkoelers, intercoolers, expansievaten, lagetemperatuurkoelers voor indirecte inlaatluchtkoeling en uitlaatgasrecirculatiekoelers.

Elektrisch

Daarnaast worden er speciale producten voor het thermomanagement van elektrische en hybride voertuigen aan het aanbod toegevoegd. Zo is er een elektrische aircocompressor voor de BMW i3, een chiller (speciale warmtewisselaar) voor de Porsche Panamera en een lagetemperatuurkoeler voor de BMW 225xe Hybrid.

Keuze

Op het gebied van ventilatorkoppelingen kunnen klanten nu bij meer dan veertig producten kiezen tussen Premium Line- en standaard artikelen. Ook wordt het segment serviceonderdelen uitgebreid met bijna zestig nieuwe schroefdoppen voor koelmiddelkoelers.

Tags: , , ,

Amerikaanse autofabrikanten…Al 25 nieuwe Autovakmeesters…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties