bekeken: 1012 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bertho Eckhardt stopt als Bovag-voorzitter

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 6 september 2019, 10:28

Leestijd: < 1 minuut

Bertho Eckhardt treedt terug als algemeen voorzitter van Bovag. Het bestuur heeft zijn besluit inmiddels geaccepteerd.

Het vanochtend bekendgemaakte besluit volgt nadat Eckhardt gisteren was opgestapt als lid van de Raad van Commissarissen van Bovemij Holding. Dit vertrek volgde op eerder onderzoek naar compliance-kwesties bij Bovemij over de jaren 2014 tot 2018. De taken van Eckhardt als commissaris worden sinds gisteren voorlopig waargenomen door de overige leden van de raad.

In vervolg daarop zegt Eckhardt nu dat de toekomst van Bovag gebaat is bij een nieuwe voorzitter. In het persbericht meldt Bovag: “Bertho laat weten de mobiliteitsbranche altijd een warm hart te zullen toedragen en wenst de ruim negenduizend leden alle goeds in de enerverende toekomst die ze te wachten staat.” Eckhardt volgde ruim zes jaar geleden Geert Vermeer op.

Totdat een opvolger is gevonden, neemt vice-voorzitter Derk de Haas de taken van de algemeen voorzitter waar, in samenwerking met de rest van het verenigingsbestuur. Het bestuur “is Bertho erkentelijk voor al het werk dat hij voor Bovag en de leden heeft verzet.”

Tags: , , ,

Opel introduceert…Bandenverkoop blijft positief
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties